12 באוקטובר 2015

השילוש הקדוש / מתכון לעיצוב סקנדינבי

בשישי האחרון אפיתי עוגת שמרים לראשונה בחיי. כמה התרגשתי! שמרים תמיד נראו לי מאיימים. בכלל, אפיה מלחיצה אותי. אבל יצא שזכיתי לאחרונה לשיעור פרטי משתי חברות אלופות באפיה, והחלטתי לנסות.
תומכות האפיה שלי היו מדויקות ודידקטיות אבל פה ושם הן אמרו "תרגישי איך זה ואם צריך תוסיפי...", "כמה? לפי מה שאוהבים אצלך..." "עד שזה יהיה שזוף ויפה", יפה זה סובייקטיבי, לא?! בקיצור, שלוש הרולדות הושלכו באכזבה לפח.
באפיה אין לי חוש ואני לא מעיזה לאלתר. ות'אמת, גם אין לי ממש סבלנות... את היצירתיות שלי אני שומרת למקומות אחרים:)
ואז התיישבתי לכתוב את הפוסט הזה והבנתי שהוא כמו מתכון. אבל פה יש לי חוש! וניסיון וביטחון! את המרכיבים אפשר למנות אבל מינונים ודקויות זה כבר הקטע המקצועי. אבל אל דאגה, הפוסט הזה מלא בדוגמאות והשראה ואם יש לך שאלות - כתבי לי בתגובות ואענה בשמחה.

מרכיבים:
שחור
לבן
עץ (או חומר טבעי אחר בעל גוון חום - קרטון, קש וכו')

לקישוט:
צמחיה ירוקה

כמויות? לפי הרגש:)

בית שכולו על טהרת השילוש הקדוש מכאן. פה הצהוב מחליף את הצמחיה ונותן חיות ועניין.

גוף תאורה מושלם שמחבר הכל מכאן







חומרים טבעיים על רקע לבן מכאן //  מדרגות שעליהן נאמר LESS IS MORE // מכאן
השילוב הזה עובד גם בעריכת שולחן // פינת אוכל מכאן



כהה אבל לא קודר מכאן

השילוש עובד מצוין בחדרי ילדים ללא הבדל מגדר וגיל. את המאפיינים האלה יוצרים ע"י הוספת אביזרים. חדרים מכאן ומכאן.









מדף מאובזר כהלכה מכאן // שלווה בחדר הרחצה מכאן

רצפה כהה, קירות לבנים, מדפי עץ וסלסילות. הכי קל ליישם. מכאן // עציצים במקלחת מכאן.


ועכשיו תסלחי לי, יש לי מועד ב' בעוגות שמרים,
שמרים שוקולד זה אחד הדברים האהובים עלי בעולם אז אני לא מתכוונת לוותר!

להתראות בקרוב:)
רננה


מתנה שווה מחכה לנרשמות לבלוג! את מוזמנת להצטרף עכשיו, ממש פה למטה:
* הקוראות הותיקות לא יקופחו ויקבלו אותה במייל בימים הקרובים:)


3 תגובות: